Alida maakt..! begint

Hallo,

Voelt een beetje gek en misschien ook wel onwennig dit eerste stukje op mijn nieuwe website, onder een nieuwe naam en in dit nieuwe jaar.

Dit is wel erg veel nieuw voor een persoontje dat veel hecht aan oud en vertrouwd…….. Maar ja soms realiseer je dat het goed is om eens een nieuwe weg in te slaan. Dat levert ook nieuwe inspiratie en ideeën op. En ergens diep van binnen durf ik wel te zeggen dat al dat nieuw voor nu wel heel erg goed voelt.

Achter de schermen is al een hele tijd hard gewerkt om van molenwiekjes.kinderkunst naar alida maakt..! te gaan. Inschrijving bij de KvK moest worden gewijzigd, nieuwe site gemaakt, opleiding gevolgd, nieuwe producten bedacht en gemaakt en ondertussen gingen (gelukkig) de opdrachten ook gewoon door.

Wat je nu op de site ziet is nog lang niet alles want nog niet alles is klaar. In de winkel bijvoorbeeld zitten nog niet alle produkten en ik heb nog veel meer nieuwe ontwerpen gemaakt. Maar alles gaat stap voor stap en zodra er weer wat nieuws te laten zien is zal ik dat op de site zetten. Ik kan voor nu alleen maar zeggen houd goed de site en de facebookpagina in de gaten.

Nu ik al zoveel heb verteld realiseer ik me ineens dat ik jullie nog niet eens alle goeds voor het nieuwe jaar heb gewenst dus,…

nieuwjaarswens

Op deze site vind je regelmatig nieuwe ontwerpen en een kijkje in mijn leven maar ook af en toe een kleurplaat of iets anders leuks om uit te printen.

Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie tot nu toe van alle veranderingen vinden en zou het dan ook heel leuk vinden als jullie een reactie achterlaten….

Veel liefs van Alida