Even voorstellen

Hoi,

Wat leuk dat je de tijd neemt om even rond te kijken op mijn website!

Mijn naam is Alida en samen met mijn man en dochter(8) woon ik in het gezellige Sneek. In 2003 ben ik, na een heftige periode in ons leven, begonnen met tekenen (voor die tijd had ik op mijn manier daar nooit tijd voor..) Wat begon als een soort van therapeutische ontspanning is nu een beetje uit de hand gelopen….. Op deze website deel ik mijn ontwerpen een een stukje van mijn leven.

Ik word blij van:

  • man en kind, samen mooie wandelingen maken in steden, bossen of langs de zee, genieten van onze vakanties in Denemarken en de rest van het mooie Scandinavië,
  • regenbogen en alle andere kleuren, van mooie kleurplaten en tekeningen en van een mooie illustratie in een boek of tijdschrift,
  • van tekenen en ontwerpen in mijn heerlijke werkkamer (maar stiekem vind ik tekenen aan onze eet-tafel in het zonlicht wat door onze tuindeuren naar binnen komt het aller fijnst…)
  • een nieuw ontworpen kaart, kleurplaat, logo, illustratie en de rest..
  • de geur van nieuw drukwerk

en zo kan ik nog wel even door gaan, ik word ook heel blij van het feit dat ik zoveel dingen kan verzinnen waar ik blij van word!

alida maakt..!
op 1 januari 2015 is alida maakt..! dan echt begonnen, ik heb bijna 10 jaar onder de naam molenwiekjes.kinderkunst! vooral werk gemaakt gericht op kinderen. Dat blijf ik doen maar er is nu ook meer ruimte voor andere dingen. Je kunt denken aan logo’s voor bedrijven of voor op je weblog, kleurplaten voor een wedstrijd of gewoon om uit te delen. Het ontwerpen van persoonlijke kaarten zoals geboorte-, adoptie-, rouw- en andere kaarten blijf ik ook met veel plezier doen.

Winkel
In mijn winkel vind je kaarten, posters, kalenders en andere leuke dingen, allemaal bedacht , ontworpen en gemaakt door mij zelf.

Contact
Wil je wat van me weten, heb je een opdracht voor me, wil je meer werk zien of met me samenwerken, ga dan snel naar de contactpagina voor mijn gegevens.

Fijne dag en wie weet tot ziens!

Alida van der Molen