Nieuws

Alida maakt
Alida maaktmaandag, november 11th, 2019 at 11:45pm
Sinterklaas-pakket 2019!!!
Net als voorgaande jaren ook dit jaar weer een Sint-pakket. Dit jaar bestaat het pakket uit:
een aantal leer/klei/speel kaarten die je op verschillende manieren kunt gebruiken,
een paar prachtige kleurplaten,
een aftelkalender en
twee grappige poppenkastverhalen (ik heb ze ooit zelf gespeeld voor groepen 1,2 &3 en de kinderen lagen dubbel van het lachen.......).
Alle bestanden worden digitaal verstuurd dus je hebt ze (na betaling) snel binnen en kan ze zo vaak, groot, klein, enz. printen als je wilt. Het pakket kost 10 euro, heb je interesse reageer onder dit bericht of stuur een PB dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Alida maakt
Alida maaktmaandag, november 11th, 2019 at 9:51pm
Alida maakt
Alida maaktzondag, november 10th, 2019 at 9:48am
Zoek je nog naar een locatie voor een origineel en creatief kinderfeestje....... Denk dan eens aan een creatieve workshop in mijn knusse atelier. Er zijn verschillende workshops mogelijk, denk aan Slijm maken, Manga tekenen, Textiel of Porselein beschilderen en een dromenvanger maken. Voor in de wintermaanden is er een tijdelijke workshop namelijk "lichtjes maken", je maakt 3 verschillende houder voor waxinelichtjes (kan ook op baterijen). Heb je interesse stuur een PB of laat je mailadres achter.
Alida maakt
Alida maaktdinsdag, november 5th, 2019 at 10:13pm
Deze week wordt er hard gewerkt aan mijn website. Vooral de producten bestemd voor de basisscholen en de kinderfeestje-workshops krijgen wat meer ruimte en aandacht.
Onder andere deze tandenkaartjes worden toegevoegd. Deze kaartjes zijn heel handig om een tand mee naar huis te geven als die na veel wiebel en gepruts er eindelijk uit is. Je kan de tand met plakband op de kaart plakken en invullen hoe, wanneer en waar het allemaal gebeurd is. Net als de meeste producten van Alida maakt... krijg je deze kaarten digitaal dus je kan ze zo vaak uitprinten als je wil. Wil je meer info stuur een PB of laat je email adres achter.
Alida maakt
Alida maaktzaterdag, oktober 19th, 2019 at 2:52am
Het atelier staat klaar voor een slijmfeestje morgen. Eerst een glazen potje versieren en dan lekker kliederen met lijm, glitter, slimme reus, scheerschuim en andere slijmerige toestanden.....
Alida maakt
Alida maaktvrijdag, oktober 11th, 2019 at 11:22pm
Vanaf vandaag heeft Alida maakt... er nog een Facebookpagina bij..... namelijk: Atelier Alida maak Creatieve Kinderfeestjes!
Ik hoop dat jullie allemaal snel gaan kijken en deze pagina ook gaan lijken en volgen, er is ook een leuke actie!
Hieronder de link......
https://www.facebook.com/Atelier-Alida-maakt-Creatieve-Kinderfeestjes-102502401168452/