nieuwe kaarten en een nieuwe shop…..

Hallo allemaal,

Bedankt voor de lieve reacties, onder andere op facebook, over mijn nieuwe website en over “alida maakt..!” Ik ben er zelf ook heel erg blij mee en heb heel veel inspiratie, zin en nieuwe ideeën.

Het enige wat soms ontbreekt is tijd, maar dat gevoel kennen vast veel meer……. Het helpt wel dat mijn meisje vanmorgen weer naar school moest. Al moest zij daar wel weer heel erg aan wennen. Om 5 over 7 vanmorgen, vlak nadat mijn wekker was gegaan, kwam ons meisje met een slaperig hoofd om het hoekje van onze slaapkamerdeur en vroeg: “Mama, weet jij wat dat gepiep zonet was?” “Ja lieverd, dat was mijn wekker..” waarop haar reactie was: “O nee he!!!!”………………………………………….               Ja het was wel even slikken vanmorgen, maar goed dat went wel weer en over een paar weken hebben we voorjaarsvakantie!!!!!

Nadat ik de laatste restjes van kerst en oud en nieuw uit ons huis  had weggetoverd ben ik maar eens gaan zitten en heb ik opgeschreven, ja soms ben ik nog lekker ouderwets, wat ik de komende tijd allemaal wil gaan doen. De dingen die boven aan mijn lijstje staan zijn: het vullen van mijn winkel (op deze website), het vullen van mijn Etsy-shop (voor degene die niet weten wat dit is, uitleg volgt..), het afmaken van een nieuwe lijn ansichtkaarten en het afmaken van een ontzettend leuke opdracht voor het maken van een kleurplaat.

Alvast een indruk van de nieuwe ansichtkaarten, ze komen zo snel mogelijk in de winkel.

gefelicitaart kaartlichtpuntjes kaart

hoop....tot aan de maan kaart

Verder wordt er ook hard gewerkt aan nieuwe producten, iets met luciferdoosjes en iets met papieren Chinese gelukskoekjes (het chinees nieuwjaar komt er al weer bijna aan….) En de aftelkalenders van molenwiekjes.kinderkunst! worden ook vernieuwd.  Soms, als ik dan tussen de bedrijven door nog ergens wat extra tijd vind, ben ik ook nog aan het studeren……

Heerlijk een heel nieuw jaar voor me met allemaal dagen die nog niet ingevuld zijn!!!!!

liefs van Alida