Nieuwe kaarten….

Vanochtend eerst even heerlijk gelopen, genoten van de bevroren grasprietjes en nog wat laatbloeiende klaver en boterbloempjes… Dat genieten werd begeleid door prachtige ganzen die luid gakkend overvlogen onderweg naar voor hun betere oorden …..

En dan nu aan het werk…… Lekker met een bakje koffie achter de laptop even mijn nieuwe kaarten in de webwinkel zetten….. hups hups en dan nu…. grrr… hij doet niet wat ik wil …. dan eerst maar even anders……….

Hieronder zie je de nieuwste kaarten van alida maakt..! Ze zijn 1 euro per stuk, mocht je interesse hebben zoek je dan niet de blubber in de webwinkel want daar staan ze nog niet in maar stuur even een mailtje!!!!

ugh sint en piet braaf boef

 

zebrasterkte

Zo nu dit tijdelijk is opgelost ga ik nu verder met leukere dingen. Ik ben bezig met de nieuwe sinterklaas-aftelkalender, want over 4 weken staan we weer op de kade om de Lieve Sint en al zijn Pieten toe te zwaaien. Ook hangen er kerstkaarten in de lucht en ben ik bezig met een nieuwe¬† ietwat afgestofte versie van mijn verjaardagskalender……..

Liefs van Aldia