ontwerpen voor jou…

Als je mijn facebook pagina’s volgt dan heb je een aardig idee van wat ik in ons dagelijks leven allemaal doe en beleef. Dan weet je van dagjes amsterdam, bezoekjes aan een Chinese tempel, stoeien in de sneeuw, een 11 stedentocht en nog veel meer. Ook heb je kunnen lezen dat ik druk ben met aftelkalenders, gelukskoekjes en het ontwerpen van kleurplaten. Maar tussen al deze leuke dingen door ben ik ook nog regelmatig bezig met het ontwerpen van kaarten. Dit kan van alles zijn, natuurlijk mijn ansichtkaarten lijn maar ook geboorte-, adoptie-, feest- en andere kaarten. Ook heb ik af en toe de eer om een rouwkaartje te ontwerpen.

Als ik heel eerlijk ben vind ik het ontwerpen van kaarten een van de leukste dingen om te doen. Mensen vragen mij om voor een belangrijke gebeurtenis in hun leven een kaartje te maken, dat vind ik een hele eer. Ik probeer dan ook om van elk kaartje iets bijzonders te maken en om het heel dicht bij de mensen te blijven, dat ze zich er in kunnen herkennen. Elk kaartje begint met een leeg vel papier en bijna alles is mogelijk.

Dus als je opzoek bent naar een kaartje voor een bijzondere gebeurtenis stuur dan even een berichtje, ook als een kaartje snel klaar moet kun je bij mij terecht. Ik heb de mogelijkheid om alles zelf (nou ja, via een drukker hier in de buurt..) te drukken of je krijgt de digitale bestanden en daarmee kan je naar een drukker bij je in de buurt om het zelf te regelen.

Hieronder nog een paar voorbeeld van kaartjes die ik al eens ontworpen heb..

liefs van Alida

6 5 4 3 2 1