Workshops in mijn atelier

Ik geef workshops aan kinderen, dit kan in mijn atelier maar ook bij jou thuis of op scholen. De workshops kunnen altijd worden aangepast aan leeftijd, situatie, thema’s of gelegenheden.

Bij mij in het atelier kunnen er minimaal 4 en maximaal 8 kinderen heerlijk knutsel. Iedereen komt met een kunstwerk naar huis. De prijzen per kind variëren van €7,50 tot €10,00. Dit is inclusief materiaal, limonade en wat lekkers.

De kinderfeestje-workshops in het atelier of bij het feestvarken thuis veranderen regelmatig, je kunt denken aan: handlettering, maakt je eigen dromenvanger, beschilder een bord en beker, maak je eigen tas, sieraden maken, maak je eigen stripverhaal en nog veel meer. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je een feestje geven bij mij in het atelier, of mij uitnodigen bij je thuis, stuur dan een mailtje, of neem contact op via de contactpaginadan gaan we er samen voor zorgen dat het een knalfeest wordt.

Naast de kinderfeestje-workshops geef ik ook zomaar workshops, wanneer er zo’n workshop is kun je vinden op deze site maar ook op facebook en je kan natuurlijk altijd een mailtje sturen of een berichtje achterlaten.