Spannend……

Hallo allemaal,

Het is wel een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, wel af een toe een stukje op facebook maar voor een blog had ik even geen tijd (of geen zin om tijd te maken).

Ik ben op dit moment erg druk met een aantal opdrachten, waaronder het tekenen van een boom van de 7 gewoonten van Covey. Een basisschool bij mij in de buurt werkt met deze gewoonten en heeft mij gevraagd om de boom te tekenen. De school wil onder andere een muurschildering van deze boom hebben. Deze week maak ik het ontwerp af en dan plaats ik hem ook op Facebook. Ook heb ik veel workshops gegeven en veel nieuwe tekeningen gemaakt maar er is nog iets……..

Ergens in het begin van dit jaar heb ik een besluit genomen wat ik erg spannend vind maar ook ontzettend leuk, een besluit wat er voor zorgt dat er best wel iets veranderd in huize van der Molen………..

Per 1 februari ben ik weer een soort van student, ik doe de MBO opleiding tot Onderwijs assistent. Hiervoor moet ik weer echt de studieboeken in duiken en ik ga zelfs stagelopen. Heel spannend want als ik zie wat ik allemaal moet gaan doen en weten dan wordt ik best wel een beetje zenuwachtig……

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de kinder- en peuteropvang en de laatste jaren natuurlijk vooral moeder zijn en bezig zijn met “alida maakt..” vond ik het wel weer tijd worden voor wat nieuws.

Tuurlijk blijf ik gewoon workshops geven en nieuwe leuke dingen bedenken, tekenen en ontwerpen, maar ik zal mijn tijd iets anders gaan verdelen en regelmatig met mijn neus in de boeken zitten. En ik kan je vertellen het leren gaat iets minder vlot dan toen ik op de middelbare school zat………

Voor nu even genoeg, komende week komen er nog wat nieuwe tekeningen op Facebook, ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs van Alida

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop