Een beetje meer…..

Lieve allemaal,

Vandaag na 8 weken heb ik onze dochter weer naar school gebracht, een beetje weer terug naar normaal maar toch ook helemaal niet. Geen ouders op het plein of in de school, bij binnenkomst moeten alle kinderen hun handen wassen en desinfecteren. Ook is de klas gehalveerd en wordt het allemaal wat strenger in de school. Op de school van onze dochter zijn de kinderen heel vrij en mogen ze zelf bepalen waar ze gaan zitten om te werken. Je vindt dan ook leerlingen op de gekste plekken zoals op de trap, plat op je buik op de grond, lekker op een bank of toch gewoon op een stoel aan een tafel. Ik denk dat dat nu allemaal een beetje anders is. Dit snap ik helemaal hoor, we moeten voorzichtig zijn en goed op elkaar passen.

Ik denk dat het heel goed is dat de regels allemaal een beetje losser worden en dat de kinderen weer stap voor stap naar school gaan, (en ik ben stiekem ook heel blij dat ik donderdag naar de kapper mag..) maar ik vind het ook spannend wat dit allemaal gaat doen met het aantal besmettingen in het land. We moeten gewoon goed blijven handen wassen, afstand houden en een beetje blijven nadenken allemaal. Als we dan ook nog eens lief blijven doen tegen elkaar dan redden we het wel………

Nu dochterlief weer op school zit heb ik net even wat meer tijd om na te denken over Alida maakt, maar als ik heel eerlijk ben mis ik het gekakel en geklets bij mij in het atelier wel. Als onze dochter thuis naar school ging (haar school bureautje staat in mijn atelier) dan probeerde ik wat te werken tussen het uitleggen van ingewikkelde sommen en de werkwoordspelling door. Oke eerlijk is eerlijk dit werkt sneller maar het is wel stil. Gelukkig zit ze morgen en overmorgen weer bij me.

De workshops bij mij in het atelier lagen de afgelopen weken allemaal stil en dat zal voorlopig ook nog wel even blijven want mijn atelier is knus, klein en gezellig maar het is onmogelijk om daar met een groep kinderen op anderhalve meter te blijven. Zolang niet duidelijk is hoe dit zich allemaal ontwikkeld blijft mijn atelier dicht. Maar de afgelopen week heb ik een aantal verzoekjes voor een kinderfeestje gekregen en dat snap ik best ik heb ook wel zin in een feestje. Dus heb ik wat bedacht, een Atelier Alida Maakt kinderfeestje in een box…….

Een aantal workshops bied ik nu aan in een meeneem versie. Ik stop alles wat je nodig hebt voor de workshop in een box inclusief een stap voor stap beschrijving. Van te voren kunnen we als je dat wilt even video bellen dan kan ik je nog wat tips geven en dingen laten zien. Zo kan je thuis een echt Alida maakt kinderfeestje workshop geven. Welke workshops ik in een box ga stoppen maak ik deze week bekend op mijn site, op Facebook en op Instagram. Als je nu al meer wil weten of je hebt een vraag stuur dan een mailtje of berichtje dan krijg je zo snel mogelijk bericht.

Ik wens iedereen een fijne en liefdevolle week….. blijf gezond Liefs van Alida