Wat een toestand……

Lieve allemaal,

Eindelijk even een beetje tijd gevonden om een stukje te schrijven. Wat leven we in vreemde soms zelfs ietwat angstige wereld op dit moment. De wereld staat op zijn kop en tegelijkertijd draait hij ook gewoon door. Alles is anders maar toch ook het zelfde. Het voelde voor mij net alsof ik mijn leven op nieuw moest uitvinden. Heel veel wat altijd vanzelfsprekend was kan of mag gewoon niet meer en moet je een alternatief voor verzinnen. Heel verwarrend, maar tegelijk heeft deze toestand ook wel wat knussigs (is vast geen woord maar volgens mij snap je wel wat ik bedoel..).

Terwijl ik achter mijn laptop in mijn atelier dit blogje zit te te tikken, zit mijn dochter schuin achter mij ruzie te maken met breuken, procenten, werkwoordspelling en ander leuks en is mijn lieve man in het kantoor naast mijn atelier druk bezig om een stukje van een grote Nederlandse bank draaiende te houden. Elke dag samen ontbijten, koffiedrinken, lunchen en avondeten het voelt een beetje als vakantie. Lekker met zijn drietjes op avontuur…… We maken er maar het beste van en dat gaat ons gelukkig goed af.

Wat ik wel ontzettend mis is het knuffelen met mijn lieve moeder, mijn lieve vrienden en familie. Gelukkig is er veel contact via telefoon en watsapp en kunnen we video bellen. Daar ben ik heel blij mee maar toch is het niet het zelfde.

Maar gelukkig hoeven we ons niet te vervelen want werk, school en huishouden gaan gewoon door. Mijn studie ligt even stil want alle examens zijn afgeblazen en mijn stage gaat voorlopig niet door. Geeft me ook ruimte om Jytte te helpen met haar school werk. Daar leer ik ook weer heel veel van want mijn kennis van zinsontleding, breuken, procenten en werkwoordspelling was wel een beetje weg gezakt. Maar ik heb alles weer opgegraven en er gelijk maar handige HELLUP-kaarten van gemaakt. Kan ik vast ergens in mijn opleiding of werk wel weer gebruiken, Jytte vindt ze in ieder geval erg handig……

Verder liggen de workshops van Alidamaakt.. even stil. Ik heb met alle jarige joppen en jetten contact gehad en de feestjes worden verplaatst zodra het weer kan. Dan hebben we nog wat in het vooruit zicht.

Ik heb wel veel idee├źn voor nieuwe kaarten, producten en tekeningen, soms lukt het me ook om iets van mijn (veel te lange) ToDo lijstje af te vinken. Ook word er hier in huis druk geklust en opgeruimd. Dat voelt ook wel erg fijn.

En dat weer!! Heerlijk, lekker buiten in de tuin en lekker wandelen in de omgeving wij wonen aan de rand van Sneek en zijn dus zo tussen de weilanden. Je ziet het gewoon lente worden.

Ik wens iedereen veel liefde en gezondheid, pas op jezelf en op elkaar!

Veel liefs van Alida