Hetzelfde en toch iets anders.

Hallo allemaal,

En nu ga ik het eens helemaal anders doen!!!!

Het is dan wel een beetje laat voor goede voornemens, (al ben ik van mening dat je altijd weer op nieuw mag beginnen ook al is het na 1 januari) maar toch ga ik het een beetje anders aanpakken met mijn website, mijn Facebookpagina en mijn Instagram account.

Geen zorgen, ik blijf doen wat ik het liefste doe, lekker tekenen, workshops geven, nieuwe dingen verzinnen en ontwerpen voor thuis en in de klas. Mijn hoofd stroomt over van idee├źn dus er komt nog veel nieuws aan.

De webshop wordt op dit moment ook gevuld met veel nieuwe en oude producten voor thuis en voor op school of kinderdagopvang. Dus dat verandert ook niet……

Maar wat gaat er dan wel veranderen?

Ik ergerde me al een poos aan mijn website (waar ik eigenlijk niet zoveel mee deed) en aan mijn rommelige accounts op Facebook en Instagram. Het is moeilijk om te bepalen waar ik wat plaats en dus plaatste ik het vaak 3 keer, wat voor jullie weer heel irritant is…

Vanaf vandaag ga ik proberen om leuke blogjes te schrijven op mijn website en plaats ik daarvan een linkje op mijn Facebook en Instagram account. Als het goed is wordt het dus overzichtelijker……..

Al een tijdje speelde het door mijn hoofd om wat meer te gaan bloggen maar ik bleef daar een beetje in hangen omdat ik meer van de foto’s en tekeningen ben dan van de woorden. Een hele goede schrijver ben ik niet maar wat niet is kan nog komen……. Een ander probleem waar ik mee zat was waar moet ik dan over schrijven? Om alleen maar te schrijven over mijn tekeningen en de workshops is ook een beetje saai en zit volgens mij niemand op te wachten.

Dus heb ik een plannetje gemaakt, jazeker een echte planning met waar ik wanneer over zou kunnen schrijven.

In mijn stukjes zullen mijn gezin en mijn werk centraal staan. Als gezin gaan wij vaak op pad, wij houden van dingen ontdekken. Tijdens deze uitjes doe ik vaak veel inspiratie op. Dat is stof genoeg voor een aantal leuke blogjes.

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik erg van orde en structuur houd……. Dus heb ik een aantal rubrieken bedacht die regelmatig terugkomen. Zo kun je Puk en Pet (2 figuurtjes die ik heb bedacht) tegenkomen, elke maand een knutsel idee voor thuis of in de klas vinden, elke maand een gratis kleurplaat downloaden en regelmatig een blogje over een bijzondere nationale of internationale (feest) dag lezen.

Ik vind het erg spannend om dit te gaan doen maar ik heb er vooral ook erg veel zin in! Ik hoop dat jullie mij blijven volgen en ga duimen dat er misschien nog een paar volgers bij gaan komen….

Liefs van Alida