Lekker kliederen…..

De afgelopen 2 weken ben ik samen met mijn dochter Jytte druk bezig geweest om dingen uit te proberen voor een nieuwe workshop. Ik wou graag een workshop die ik niet alleen in mijn atelier kan geven maar ook bijvoorbeeld bij een jarige thuis of op een andere locatie. Het moest dus een workshop zijn waar voor je niet te veel voor nodig hebt en die niet al te veel troep veroorzaakt maar wel heel erg leuk is. En volgens mij is dat wel aardig gelukt.

Jytte en ik zijn aan het kliederen gegaan met ecoline stiften en aquarelverf. Je kan het rechtstreeks op het aquarelpapier doen maar het is ook ontzettend leuk om de ecoline of de verf op een plastic vel aan te brengen en daar het papier op te drukken. Ik was verbaasd over de resultaten

Als de kunstwerken die je hebt gemaakt klaar en droog zijn kun je ze gaan verwerken in verschillende dingen. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Jytte en ik zijn nog lang niet uitgeknutseld en kunnen nog wel meer dingen verzinnen ik zet de andere resultaten binnenkort wel op Facebook.

Als je meer wilt weten over de kinderfeestje workshops of de workshops op de basisschool of op een andere gezellige locatie stuur dan een berichtje via de contact pagina op de website of een mailtje naar post@alidamaakt.nl.

Fijne dag! liefs Alida

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop