Blauwe maandag……

Vandaag is het blue monday, volgens een ingewikkelde wiskundige formule zou dit de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Dit komt volgens de geleerden doordat de gezelligheid van de kerstdagen al lang achter ons ligt, de dagen nog kort zijn, het weer koud en nat is, de vakantie nog ver weg en dat de meeste goede voornemens al zijn mislukt.

Ach, misschien is dat ook allemaal wel zo maar om daar nou een hele dag aan te wijden vind ik een beetje overdreven. Voor mezelf gelden de redenen ook niet echt. De gezelligheid van de kerstdagen ligt dan wel achter ons maar wij hebben hier ook al weer veel gezellige momenten gehad, en die korte dagen, ze worden vanzelf langer en je hebt nog een reden om de kaarsjes aan te steken. Ja dat weer dat is inderdaad nat, mag van mij wel wat kouder. Ik droom nog steeds van bergen sneeuw en 15 centimeter ijs op sloten en meren…….. En dan het mislukken van de goede voornemens. Ik leer onze dochter dat als iets een keer mislukt je het best nog wel een paar keer mag proberen. Dus volgens mij hoeft het allemaal niet zo deprimerend te zijn vandaag.

Mocht je toch een beetje tegen een depressie aanhangen heb ik misschien wel een ideetje omdat te voorkomen, een kleur- en zoekplaat waar je vrolijk van wordt.

Ik heb gekozen voor de panda’s omdat het komende zaterdag Chinees nieuwjaar is en ik al een beetje in de Chinese sfeer wil komen. Wij vieren het Chinees nieuwjaar altijd uitgebreid, dit jaar gaan we dat doen in Den Haag, maar daar over later meer.

Mocht je nu toch ergens kriebels krijgen van blue monday (of gewoon even willen zoeken en kleur) via onderstaande link kun je in mijn webshop bij de gratis downloads deze 2 platen vinden.

https://webshop.alidamaakt.nl/

Veel plezier met zoeken en kleuren, veel liefs van Alida…..

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop